CobotX Technologies

Automatizálj egyszerűen, bérelj tőlünk robotot!

A kollaboratív robot a legjobb válasz az iparági problémákra: többé nem okoz fejtörést a munkaerőhiány, csökkenthetők a kapacitásproblémák, tovább javítható a termékminőség, és el lehet felejteni a szorító határidőket is.

Produktív, nyüzsgő, olajozottan működő gyár

A kollaboratív robotok, azaz kobotok korunk problémái – pandémia, gazdasági válság – ellenére is biztosítják a rövid- és hosszútávú eredményesség fenntartását. Az ipari automatizálással a munkafolyamatok hatékonyabbak lesznek és a tervezést is megkönnyíti, hiszen folyamatossá és kiszámíthatóvá teszi a termelést.

Szolgáltatásaink

Robot bérbeadás

Kényelmes, mint a céges autóbérlés: havi díjért élvezheted a legújabb technológia előnyeit. Csak kapcsold be, dőlj hátra, és megtérül a befektetésed!

Rólunk

Miért a CobotX-et válaszd?

Hihetetlenül hangzik, de igaz: vállaljuk a robotcella megtervezését, telepítését, bérbeadását és ami a legfontosabb még a működtetését is. Nem kell tartanod attól, hogy nő a költséged, hiszen drágább nem lesz a gyártás, csak sokkal hatékonyabb!

Költséghatékony

Nincs tőkeberuházás, helyette fix és jelentősen kisebb, nem utolsósorban kiszámítható havi bérleti költség.

Folyamatos működés

Folyamatos működés A csúszás nincs a kobotok szótárában, a nap 24 órájában gyártva betonbiztos a határidők betartása.

Munkaerőhiány megoldása

Munkaerőhiány megoldása Mindenki nyer: bízd a robotokra a monoton feladatokat, a szakembereidet így tovább is képezheted!

év szakmai tapasztalat

könnyűipari ágazat

elégedett ügyfél